Coronamaatregelen

Laatste update 21 april 2021

Wij hebben de volgende maatregelen genomen ter bescherming van onze gasten en medewerkers:

Aantal gasten
Het maximaal aantal gasten is nu nog gesteld op 50 (dit is inclusief kinderen tot en met 12 jaar), zij kunnen in de aula de dienst volgen. Vanaf 28 april a.s. wordt het aantal gasten weer verhoogd naar 100.

In de familiekamer mogen 10 personen verblijven. Onze huiskamer is geschikt voor 5 personen.

Gasten zijn verplicht bij aankomst hun handen te ontsmetten, ook verwachten wij dat de gasten zich houden aan de regels van het RIVM.

Als u uw medeleven wilt betuigen kunt u uw hand op uw hart leggen, schudden van handen en knuffelen is niet toegestaan. In het restaurant is het niet toegestaan onnodig rond te lopen.

Avondklok
Met het ingaan van de avondklok is het bij ons nog wel mogelijk om crematies op avond te houden. Mocht uw terugreis naar huis na de uitvaartplechtigheid bij ons vandaan na 22.00 uur plaatsvinden dan is het wel noodzakelijk om een ingevulde verklaring bij u te hebben. Hierin kunt u dan aangeven dat u van een uitvaart komt. Deze verklaring kunt u hier vinden:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/documenten/formulieren/2021/01/21/formulier-eigen-verklaring-avondklok

Nabestaanden en belangstellenden bij een condoleance mogen na 22.00 uur niet meer over straat. Een condoleance wordt niet gezien als een uitvaartplechtigheid en valt dus niet onder de uitzondering op de avondklok.

De avondklok duurt nog tot 28 april a.s.

Checkgesprek
Om corona-risico’s te beperken stellen wij bij binnenkomst een aantal vragen. Voor een snel, simpel en veilig verloop doen wij dit digitaal, via checkgesprek.nl. Dat werkt eenvoudig, via een chat, op uw mobiele telefoon.

Liever geen digitaal checkgesprek voeren?
Meldt u dan bij het personeel.

Checkgesprek.nl heeft zeer strenge privacyvoorwaarden en deelt geen data met derde partijen. U hoeft geen persoonsgegevens te delen en antwoorden op medische vragen worden niet opgeslagen.
Meer hierover vindt u op checkgesprek.nl/privacy