Memorial Moments

Memorial Moments 2020

Memorial Moments

Ook dit jaar organiseren wij op zaterdag 24 april om 19.30 uur het gedenkconcert Memorial Moments, dit sfeervolle gedenkconcert wordt via een livestream uitgezonden op deze pagina. Memorial Moments wordt georganiseerd voor nabestaanden van overledenen waar wij de crematie voor hebben verzorgd. Dit jaar zijn de nabestaanden van overledenen die in 2020 zijn overleden uitgenodigd.

Tijdens het concert wisselen woorden en muziek elkaar af en worden de namen van de opgegeven overledenen voorgelezen. Tijdens het oplezen van de namen steken wij voor iedere overledene een kaarsje aan.

Via dit formulier kunt u zich opgeven voor Memorial Moments. U mag namen opgeven van mensen die u wilt gedenken, ook als ze eerder zijn overleden. U mag ook gedenkvlinders bestellen, deze vlinders kunnen worden voorzien van een tekst, foto’s of tekeningen, op de avond voor het concert begint worden de vlinders in de boom gehangen, waar ze een heel jaar in blijven hangen. Indien u vlinders heeft besteld en gemaakt stuurt u deze in de bijgevoegde portvrije envelop retour.

Vul uw gegevens in en de namen van de overledenen waarvan u de naam opgelezen wilt hebben tijdens het concert.