Over ons

Crematorium Haskerpoort staat voor ruimte en rust. We vinden het belangrijk dat iedereen voldoende tijd krijgt om afscheid van hun dierbare te nemen. Vanuit deze gedachte hebben we in 2017 onze deuren geopend tussen Oudehaske en Heerenveen.

Uit ervaring vanuit de uitvaartverzorging weten we dat tijdsdruk erg vervelend is als het gaat om afscheid nemen van dierbaren. Daarom zijn er bij Crematorium Haskerpoort maximaal drie crematieplechtigheden per dag. ’s Ochtends om 10.30 uur, ’s middags om 14.30 uur en eventueel ’s avonds.

Ook vind je bij crematorium Haskerpoort een huiskameraula, waar plek is voor maximaal vijftien personen, om in een intieme omgeving afscheid te kunnen nemen. Voor iets grotere groepen gebruiken we de familiekamer, met een capaciteit van ongeveer 35 personen. De grote zaal telt standaard 180 stoelen. Door een schuifwand te openen kunnen we de capaciteit opschalen naar maximaal 350 zitplaatsen.

Naast het crematorium biedt Haskerpoort ook een grote keus aan urnen, zodat u uw dierbare blijvend tastbaar kunt gedenken. Het assortiment is te bekijken op uitvaartshop.nl.

Ook is het mogelijk om een herdenkpagina op te richten voor de overledene. Nabestaanden kunnen hier herinneringen delen en ook is er de mogelijkheid om een livestream van de crematieplechtigheid aan te bieden. Meer informatie hierover vindt u op herdenkenwij.nl.

Op de pagina veel gestelde vragen kunt u terecht voor antwoorden op algemene vragen, heeft u een specifieke vraag dan kunt u het contactformulier gebruiken. Liever persoonlijk contact? Bel gerust; 0513-724401

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday